Cristiano Ronaldo har återgått till sin bästa form

Cristiano Ronaldo är en annan typ av spelare, han är 33 år gammal, men han har fortfarande ambitionen för en ung man. Spanska medier påpekade att Cristiano Ronaldo lyckades uppnå det bästa för att han visste hur man fördelar fysisk styrka, i början av säsongen, undviker att slösa onödig fysisk kondition, spela en avgörande roll i säsongens mest kritiska skede. Cristiano Ronaldo har gjort 33 mål hittills denna säsong och ligger fortfarande på topp. Detta är också Fotbollströja barn stödja det mest önskade resultatet.

Cristiano Ronaldo beklagar att det enda målet för Real Madrid i La Liga är att se till att laget får en mästerskapssalong nästa säsong. Många Fotbollströjor barn Ronaldo fans att stödja och jubla för laget. Men i champions League kan Cristiano Ronaldo bevisa att hon är redo för en större utmaning både fysiskt och mentalt. Cristiano Ronaldos fysiska tillstånd har förändrats, och han har inte kunnat stanna i topp i 9 månader i följd. Nu arrangerar han schemat för att nå toppen i slutskedet. Nu när hans ben har återställt fart och styrka har han gjort 17 mål i de senaste 10 matcherna, vilket är ett starkt bevis.

Real Madrid-chefer är nöjda med Cristiano Ronaldo, som tror att Cristiano Ronaldo kommer att välja att stanna och att han kan göra ett stort bidrag till Real Madrid. Zinedine Zidane är också mycket tydligt om detta. Frågar Real Madrid fortfarande Cristiano Ronaldo? Självklart kan du klicka på länken för att följa vår hemsida för att få mer information om fotboll. Samtidigt tillhandahåller vår hemsida även Fotbollströjor barn med tryck online inköpstjänst till dig. Stödja global snabb leverans.

 

Cristiano-Ronaldo-har-atergatt-till-sin-basta-form